Műtéti tájékoztató

Visszérműtét

 • Mi a visszér hatékony kezelése
 • Visszérműtét hagyományos technikával (egyoldali) – Kardirex Egynapos Sebészeti Centrum
 • Fájdalommentes rádiófrekvenciás visszérműtét - Trombózis- és Hematológiai Központ
 • Mire számíthat a visszérműtét során?
 • Visszérműtét – Időzítse hideg időre! | BENU Gyógyszertárak

Ragasztásos visszérműtét Ragasztásos visszérműtét Szinte mindenki álmodozik arról, hogy egy betegsége vagy esztétikai problémája varázsütésre megszűnjön. Nos, a ragasztásos visszérműtét valójában visszérműtét.

nyújtó órák visszerek

A varázslatért felkeresi sebészünket, és a megbeszélt időpontban megtörténik a fájdalommentes, utógondozást nem igénylő beavatkozás. Az egyik legmodernebb beavatkozás A ragasztásos visszérműtét kozmetikailag szintén kitűnő eredményt ad. Egyetlen egy kicsi, helyi érzéstelenítő injekcióval megoldható.

Rádiófrekvenciás visszérműtét, visszér kezelés

A beavatkozás semmilyen fájdalommal nem jár. Nem szükséges műtéti metszéseket ejteni. Nincs szükség varratokra, így nincs varratszedés.

Műtét után nem kell rugalmas pólyát vagy kompressziós harisnyát viselni.

8 megoldás Visszerek ellen

A beavatkozás után 30 perc megfigyelést követően a páciens visszatérhet megszokott életébe, dolgozhat, sportolhat. Mindkét alsó végtag műtéte egyszerre megoldható, a költségek ilyenkor arányosan alacsonyabbak.

Természetesen, ennek a beavatkozásnak visszérműtét vannak ellenjavallatai.

visszér kezelése a glarusban a hyoid vénák visszér fotó

Csak megfelelően tág felszínes visszérműtét visszeresség esetén végezhető el. A túl tág, vagy  a combon és a lábszáron  elvékonyodó, kanyargós visszér esetén ez a módszer nem keresztülvihető. Ezen esetekben a hagyományos műtét jön szóba. visszérműtét

Rádiófrekvenciás visszérműtét

A lábon keletkező visszértágulatok nem csak esztétikai szempontból zavaróak. A kitágult vénák nehezen szállítják a szív felé az "elhasznált" vért, a láb túlterhelt, fáradt, feszes, nehéz, a tág visszerek fájhatnak. A fásli, kompressziós harisnya csak átmenetileg segít. Ahogy telnek az évek, egyre rosszabb a helyzet, visszérműtét kialakul a fájdalmas lábszárfekély. A legjobb megoldás az, hogy a már kitágult ereket minél visszérműtét kiiktatjuk a rendszerből.

A Voltaren gél visszér ellen alkalmazható

A visszértágulatért genetikai örökségünk is felelős, de nagyban hozzájárulhat életmódunk, testsúlyunk, egészségi állapotunk is. Vágás és lézer nélkül A ragasztásos visszérműtét előnye, hogy a páciensnek nem visszérműtét számolnia a hagyományos visszérműtét okozta kellemetlenséggel.

Műtéti tájékoztató

Az ereket nem kiveszik, hanem kiiktatják. A korszerű technológia lényege, hogy az érsebész egy régen bevált, jól visszérműtét, ártalmatlan sebészeti ragasztóanyagot juttat a kitágult vénába. Visszérműtét, valamint az egyidejűleg alkalmazott kompressziótól a véna fala összetapad, majd később felszívódik.

A vénát teljes hosszában körbevesszük úgy nevezett Tumescens oldattal, majd a katétert fokozatosan visszahúzva RF hullámok segítségével zárjuk el a tágult vénát. A műtétet felületes bódításban végezzük a műtéti stressz csökkentése érdekében.

A speciális ragasztóanyagot már régóta ismerik a sebészek, szívesen visszérműtét vele. Nagy elemszámú vizsgálat bizonyítja, hogy a ragasztó az emberi szervezetre sem rövid- sem hosszútávon nem veszélyes.

 1. Ragasztásos visszérműtét
 2. Lézeres visszérműtét - Medicover Magánkórház és Magánrendelő
 3. Rádiófrekvenciás visszérműtét - Dr. Sepa György érsebész
 4. Műtéti tájékoztató | Érsebészet, lézeres és rádiófrekvenciás visszérkezelés – VP-Med Kft.
 5. Milyen eredményeket ért el operáló csapatunk?
 6. A betegség nemcsak gyakori előfordulása és az egyre fokozódó panaszok miatt érdemel figyelmet, hanem azért is, mert potenciális gyulladásforrás, és ennek veszélyes szövődményével, trombózissal és tüdőembóliával fenyegethet.

Az utóbbi évek nagy újítása ez a technológia, amellyel a ragasztóanyagot biztonsággal és fájdalommentesen a tág vénába lehet juttatni. Előkészületek A ragasztásos visszérműtétet alapos érsebészeti- és ultrahangos vizsgálat előzi meg annak érdekében, hogy az orvos jól ismerje az erek lefutását és állapotát.

A személyre szabott beavatkozási terv megelőzi a későbbi esetleges szövődmények kialakulását. Fontos, hogy a páciens a beavatkozás előtt elegendő folyadékot igyon, hogy vénái ne visszérműtét össze. A rendszeresen szedett gyógyszereit vegye be.

A visszérműtét – Miért időzítse hideg időre?

A bőrnek száraznak kell lennie, műtét előtt este és reggel ne használjon krémeket. A műtét A beavatkozás során a páciens bőrét visszérműtét megfelelő felületen fertőtlenítik, és izolálják. A műtét elején, a lábszáron egyetlen kis helyi visszérműtét injekciót adnak, ahol a katétereket fel fogják vezetni.

a fül visszér