A vákuumos testkezelésről - SalonTech Kozmetikai Gépek és Oktatóközpont

Visszérgörgők

Hagyományos masszázstechnika és kiterjesztett terápiás módok Speciális masszázsprogramok A masszázs sokféle lehet.

aki anélkül szabadult meg a visszérektől harisnya visszér a láb ára

A gyógyászati programokat tapasztalt masszőrök állították össze. Önnek csak választania kell, kényeztetni szeretné magát, vagy makacs derékfájásának jéglyuk visszér búcsút mondani.

Az Irodai Székek Ergonómiája Mi az ergonómia? Az ergonómia az az elgondolás és gyakorlat, amely a munka elvégzésének középpontjába a munkát végző embert helyezi.

Egyedi igényei vannak? A Kyokei Maximusban egyedülálló módon, az automatikus masszázsmódokban is módosíthatja a kiterjesztett masszázsmódokat. Állíthatja a légpárnás masszázs, vibráció helyét, erejét.

Panziónk legújabb szolgáltatásaként masszázs szobánkban professzionális terápiás masszázsfotellel és jede köves visszérgörgők várjuk kedves vendégeinket. A forgó görgők segítik a test méregtelenítését. Kikapcsolható a vádlit és alsó lábszárat masszírozó légpárnák funkciója a talpmasszírozó görgő működése közben. Így visszér panaszok esetén is alkalmazható! Zero Gravity ülőhelyzet A hatékony masszázs alapfeltétele a helyes elhelyezkedés, ezért a Kyokei Maximus tervezői létrehozták a test számára legkimélőbb tetsthelyzetet, a súlytalansági fekvőpozíciót.

Manuális üzemmódban meghatározhatja a visszérgörgők, helyét, a masszázs intenzitását. Az iROBO fotel tervezésekor szempont volt, hogy nagy termetűek visszérgörgők használhassák.

Ezt a fotelt akár cm-es, vagy akár kg-osak számára is ajánljuk. Hőterápia Masszázsfoteljével otthonában élvezheti a hőterápia lazító, nyugtató hatását.

visszérgörgők mi okozza a visszér videót

A hát és talprészbe épített karbon melegítőszálak távoli infra sugarakkal kezeli hátát és talpát. A valódi jadekőves kézikezelővel további testrészeit is elérheti: vállnál, nyaknál lévő nyirokcsomókat, medencéjét, hasát vagy izületeit.

  • Leírás A BlackRoll® Needleroller ideális eszköz az egész test, főképp a felső szövetrétegek felületének stimulálására.
  • A rendellenes gerinc gátolja a központi idegrendszer működését, így alakulhat ki a kapcsolódó szervekben betegség.
  • Széles görgőfejjel ellátott ml-es gyantapatron csokoládé illattal, amely erős szőrzetre ajánlott.

A kézikezelő hőmérséklete 40 és 70 fok között állítható. Légpárnás és vibrációsmasszázs A testrészek specializált masszázsa érdekében 83 részes légpárna rendszer került alkalmazásra.

Visszértágulat a lábadon? Így enyhítsd a tüneteket!

Visszérgörgők a légpárnával felszerelt kar masszászírozó, ami a vérkeringés serkentését teszi teljessé. A vibrációs masszázsmód tovább fokozza a sejtek mozgását, az anyagcsere hatékonyságát.

A légpárnás masszázs erőssége lecsökkenthető, vagy választhatja csak a vibrációs módot, ezért a keringési problámával rendelkezők is használhatják.

A vákuumos kötőszöveti masszázst az egész testen végezzük. Exkluzív személyre szabott kezeléseket kínálunk vendégeinknek.

Továbbfejlesztett, "kinyúló-kéz" visszérgörgők mechanika Az újfejlesztésű mechanika görgői kilépve a visszérgörgők síkjából, egyedülálló módon érik el a váll stressz pontjait. Görgős talpmasszázs A Kyokei a világon elsőként alkalmaz görgőket a talp masszírozásohoz, masszázsfotelben. A forgó görgők segítik a test méregtelenítését.

a visszeres műtét utáni gyógyulási időszak visszérműtét időtartama

Kikapcsolható a vádlit és alsó lábszárat masszírozó légpárnák visszérgörgők a talpmasszírozó görgő működése közben. Így visszér visszérgörgők esetén is alkalmazható!

Zero Gravity ülőhelyzet A hatékony masszázs alapfeltétele a helyes elhelyezkedés, ezért a Kyokei Maximus tervezői létrehozták a test visszérgörgők legkimélőbb tetsthelyzetet, a súlytalansági fekvőpozíciót.

visszérgörgők

Komfort és praktikum Az igazi kikapcsolódást video és zene lejátszó teszi még könnyedebbé. Nagyméretű kijelzőjén könnyen navigálhat a beállítások közt. Visszérgörgők érdekében a főbb funkciókat egy külön távvezérlővel irányíthatja, anélkül hogy el kellene mozdulnia a kényelmes testhelyzetéből.

venoruton visszér vélemények visszér kezelése Ternovskaya módszerrel

A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk kép, leírás vagy ár előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak.

Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.

visszérgörgők