Ft-tól visszér termékek. 78 féle kínálat az Egészségpláza webshopban

Visszérfenyő. VISCODERM® gyöngy szépségkapszula

Tartalom

  Gyógyító erdők Visszérfenyő Franciaországban honos tengerparti fenyőfa kérge olyan antioxidáns hatású anyagot tartalmaz, mely kutatások szerint képes javítani a véráramlást a lábakban, és erősíteni a vénák falát.

  visszér kezelése manuális terápiával lábnyomás a visszeres szimulátorban

  A vizsgálatban részt vevők egy részét másmilyen hatóanyagú szerrel kezelték. A krónikus vénás elégtelenség visszértágulat kialakulásához vezethet, kezelés nélkül pedig olyan súlyos szövődményei lehetnek, mint visszérfenyő mélyvénás trombózis.

  visszérfenyő kezelendő lézeres visszér

  A nyolc héten át tartó kutatás elején, közepén és végén megmérték a lábduzzanat mértékét. A mérések reggel történtek, hogy kiküszöböljék az egész napos állás hatását. Emellett felmérték a betegek tüneteit is — az ödéma, a fájdalom, a lábduzzanat, a bőrtünetek, illetve visszérfenyő ún.

  visszérfenyő C-vitamin szükséges a visszérgyulladáshoz

  Visszérfenyő eredmények szerint a fenyőkéreg-kivonat nyolc héten át tartó szedése 35 százalékkal csökkentette a bokaduzzanat mértékét, míg a másik hatóanyaggal kezelt csoport esetében ez az arány csak 19 százalékos volt. A fenyőkéreg hatására a különféle tünetek összességében 64 százalékkal enyhültek, míg a másik hatóanyag csak feleennyire volt hatékony.

  visszérfenyő rugalmas kötés használata visszeres

  A kutatás kiderítette, hogy a fenyőkéreg-kivonat hatására számottevően javult a vérkeringés a lábakban, ami az összehasonlításként használt visszérfenyő esetében nem állt fent. A kutatók szerint a visszérfenyő segít megelőzni a pókhálóvénák kialakulását is, illetve azt, hogy a már meglévő pókhálóvénák nagyobbá és feltűnőbbé váljanak.

  visszérfenyő

  Forrás: Vital.